Controllerutbildning - inriktning offentlig sektor
Denna utbildning saknar datum. Vill du veta mer eller diskutera en anpassad utbildning för dig eller er organisation, vänligen kontakta Carl-Gustaf Folkeson, 0709-29 20 76
För dig som controller eller ekonom som vill ta nästa kliv i din roll. PwC´s Academy erbjuder ett utbildningsprogram som ger dig verktygen som krävs för att bli ledningens bollplank- och högra hand.
Utbildningsledare (utbildare)
Carin Hultgren har gedigen kunskap om kommunal verksamhet och är certifierad kommunal revisor. Carin har även lång praktisk erfarenhet av ekonomi- och verksamhetsstyrning kopplat till produktivitet och effektivitet. Hon är mycket uppskattad för sin förmåga att på ett enkelt sätt förklara och strukturera innehåll i komplexa sammanhang d v s en god pedagog. Carin har flerårig erfarenhet av att utbilda såväl tjänstemän som förtroendevalda inom kommuner och landsting och anlitas återkommande för utbildningar inom bland annat ekonomi, intern kontroll och kommunal revision.

Medverkar gör även Jessica Carragher Wallner, Susanna Colijn och Christina Ohlsson.


Hide details for Se utökad information om utbildningen här
Se utökad information om utbildningen här
Målgrupp
Du som har arbetat några år som controller eller ekonom i kommun , landsting eller region. Vi tror att du vill utmana dig och ta nästa kliv i din arbetsroll. Detta är en utbildning som dels lyfter dig i din roll samtidigt som du blir ett viktigt instrument för verksamheten.
Mål och inriktning
Efter vår 2-dagars utbildning kommer du ha verktygen som krävs för att bli
verksamhetspartner. Du kommer få både teori och praktik kring handplockade ämnen som gör att du känner dig tryggare, vassare och säkrare i din roll.
xx
Vad innehåller kursen?
Utbildning - Dag 1:
 • Ekonomi- och verksamhetsstyrning  
 • Det kommunala uppdraget (Primär/Landsting)
 • Samverkan med politiken
 • Intern styrning- och kontroll
 • Målstyrning- och nyckeltal
Utbildning – Dag 2:
 • Informationshantering
 • Omvärldsbevakning
 • Framtidens ekonomroll
  Övriga upplysningar
   Kontaktperson/er
   Carin Hultgren, 010-212 48 41
   carin.hultgren@pwc.com
   Praktiska frågor   Controllerutbildning - inriktning offentlig sektor

   ... .